Betrapt met een boek: Charis Maras (21)

Lezen in de trein is logisch. Je hebt er tijd, je hebt er rust. Elke week betrappen we een treinreiziger met een boek. Wie zijn ze en wat lezen ze? Deze week: Charis Maras (21).

door Hanne Delodder
© Hanne Delodder | Iedereen Leest

‘Na haar thrillerdebuut Het meisje in de trein is ook In het water een verslavend boek vol psychologische spanning!’ Charis Maras (21) wil deze week tijdens de ritten tussen Lokeren en Gent-Sint-Pieters het tweede boek van Paula Hawkins verslinden.

‘Eenentwintig minuten is voor mij te kort om schoolwerk boven te halen dus ga ik elke maand samen met mijn papa een uur naar de bib. We kiezen allebei zes à acht boeken. Als er één tegenvalt, dan kan ik nog switchen! Als mijn papa zijn tijd neemt in de bib en even op zich laat wachten, klap ik daar al een boek open. Zo gaat het al sinds ik klein was en toen ik nog prentenboeken uit de rekken pakte!’


Betrapt met een boek is een initiatief van Iedereen Leest i.s.m. Metro.

 

De leestip van Charis

Titel: In het water
Auteur: Paula Hawkins
Illustrator: Ineke De Groot
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum:
Aantal pagina's: 352 p.
Leeftijd: Volwassenen

Als Nel Abbott verdrinkt in de rivier in een dorp in Noord-Engeland en zowel de politie als haar zus ondezoeken wat er is gebeurd, brengt dat oude en nieuwe spanningen naar boven.


Deel dit artikel:

Mis niets van Iedereen Leest