Save the date: Iedereen Leest-conferentie op 24 oktober 2024

Op donderdag 24 oktober 2024 organiseert Iedereen Leest een tweede grote conferentie in De Vooruit in Gent. Blokkeer deze datum alvast in je agenda! Vanaf juni ontdek je het volledige programma en worden de inschrijvingen geopend.

© Michiel Devijver en Iedereen Leest

UPDATE: Je kan inmiddels het programma inkijken en je inschrijven.

In februari 2020 verzamelden meer dan 500 geïnteresseerden voor de allereerste Iedereen Leest-conferentie ‘Waarom leesbevordering ertoe doet’. Hiermee wilde Iedereen Leest het belang van lezen en leesbevordering onderstrepen.

De urgentie om te werken aan krachtige leesbevordering en een stimulerend leesklimaat blijft. Daarom organiseert Iedereen Leest op donderdag 24 oktober 2024 een tweede conferentie in De Vooruit in Gent. Het thema, de sprekers en het programma worden de komende maanden bekendgemaakt. Vanaf juni zal het volledige programma raadpleegbaar zijn en worden de inschrijvingen geopend. Maar noteer de datum alvast in je agenda, want dit wil je niet missen.

De Iedereen Leest-conferentie richt zich tot professionals uit het de bibliotheeksector, onderwijs en het boekenvak. Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Blik hieronder nog even terug op de eerste conferentie in 2020.

UPDATE: Je kan inmiddels het programma inkijken en je inschrijven.


Deel dit artikel:

Contact
Coördinator vorming en opleiding | Stages
Mis niets van Iedereen Leest