Kom naar het Leesjury-feest!

Op zondag 13 november vieren we 40 jaar de Leesjury/KJV met een groot feest in de Arenberg en hetpaleis in Antwerpen. Alle leden van vroeger en nu, maar ook niet-leden, begeleiders, coördinatoren, ouders... zijn van harte welkom om mee te vieren! Er is een indrukwekkend programma met meer dan 30 auteurs die de voorbije jaren vaak genomineerd werden of in de prijzen vielen.

Auteurs en illustratoren

Deze auteurs en illustratoren kan je op het feest ontmoeten:

Anna Woltz, Annet Schaap, Benjamin Leroy, Bettie Elias, Brigitte Minne, Dimitri Leue, Dirk Nielandt, Edward van de Vendel, Georgien Overwater, Gerda van Erkel, Jan de Kinder, Jan Van Lierde, Janneke Schotveld, Jean-Claude van Rijckeghem, Johan Vandevelde, Joke van Leeuwen, Kristien Dieltiens, Leo Timmers, Luc Descamps, Marc de Bel, Marjolein Pottie, Mark Tijsmans, Mathilda Masters, Mattias De Leeuw, Melvin, Merel Eyckerman, Patrick Lagrou, Riet Wille, Riske Lemmens, Stefan Boonen, Sylvia vanden Heede en Tom Schoonooghe.

De presentatie is in handen van Tom De Cock, Sien Wynants en Dempsey Hendrickx.

Programma

Per leeftijdsgroep is er een programma met voorleessessies, vertelmomenten, live-illustratie, signeersessies en nog veel meer. Op het podium zie je geweldige auteurs en illustratoren, die de voorbije 40 jaar in de prijzen vielen of recent vaak genomineerd werden. 
Bij de meeste activiteiten kan je gewoon binnenlopen (kom op tijd, want vol is vol!). Voor de workshops en de boekdate (aangeduid met een *) moet je bij inschrijving reserveren. Daarnaast zijn er nog een heel wat doorlopende activiteiten voor alle leeftijden.

OPGELET - kleine wijziging: het openingsmoment doen we met alle leeftijdsgroepen samen in de Arenberg om 11u. Groep 5, 6 en 7 sluiten dus daar aan - het openingsmoment om 11u50 in hetpaleis vervalt. Kom dus zeker op tijd!

Koop je ticket!

  • Ticket: 5 euro per persoon (voor kinderen en volwassenen). 
  • De voorverkoop is afgesloten: je kan geen tickets meer bestellen via de webshop, maar kom gerust af op de dag zelf. Je kan vanaf 10u30 tickets kopen aan het onthaal in hetpaleis of de Arenberg.
  • Voor de activiteiten met een * moest je reserveren.
  • Kreeg je een inkombandje met de post? Vergeet dit dan niet mee te nemen op de dag zelf.

Locaties en bereikbaarheid

Het feest vindt plaats op twee locaties, op wandelafstand van elkaar.
Kom liefst met het openbaar vervoer, te voet of met de fiets! Hetpaleis en de Arenberg liggen op wandelafstand van het station Antwerpen-Centraal. 

hetpaleis - Theaterplein, Antwerpen > info over toegankelijkheid
Arenberg - Arenbergstraat 28, Antwerpen > info over toegankelijkheid

Kom je met de auto? Volg de parkeergeleiding in de stad naar een publieke parking. De borden tonen je waar er plaats vrij is. Er zijn verschillende publieke parkings in de buurt van het Theaterplein. Opgelet: omdat het markt is op zondag op het Theaterplein, kies je beter een andere parking in de buurt.


Deel dit artikel:

Contact
Coördinator de Leesjury | Boekenzoeker
Mis niets van Iedereen Leest