Flirt Flamand op Foire du Livre (14-17 februari)

Onder de noemer ‘Flirt Flamand’ zet het Vlaams Fonds voor de Letteren tijdens de Foire du Livre de Bruxelles vier dagen lang de crème de la crème van de Vlaamse literatuur in de kijker in het Vlaamse paviljoen. Ook IBBY-Vlaanderen organiseert er samen met IBBY-Belgique francophone een gesprek met Bart Moeyaert en Anne Brouillard. 

© Vlaams Fonds voor de Letteren

Vlaanderen is eregast op deze editie van de Brusselse beurs. Daarom kiest het Vlaams Fonds voor de Letteren voor een boeiend programma met Vlaamse auteurs en zet ze in op ontmoeting tussen Nederlandstalige en Franstalige lezers en auteurs. 

Onder andere Tom Schamp, Aline Sax, Carl Norac, Ingrid Godon, Els Moors, Leo Timmers, Pieter Gaudesaboos, Chris De Stoop, Jeroen Olyslaegers, Lize Spit en Charlotte Van den Broeck tekenen present. Er valt dus genoeg te ontdekken!

De beurs loopt van 14 tot 17 februari in Tour & Taxis in Brussel. Op www.flirtflamand.be kan je een gratis ticket downloaden.

IBBY nodigt uit

© Michiel Devijver | Iedereen Leest

IBBY-Vlaanderen en IBBY-Belgique francophone nodigen op zondag 17 februari de Vlaamse en Waalse genomineerden voor de prestigieuze Hans Christian Andersen-prijs uit. Auteur Bart Moeyaert en illustrator Anne Brouillard gaan er om 12 uur in gesprek. 

Hier vind je alle praktische info over dit evenement.


Deel dit artikel:

Contact
Vakbibliotheek | IBBY-Vlaanderen | Boekenzoeker